Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

E-books

Een e-book is de digitale versie van een papieren boek. Het digitale bestand downloadt u en het kan geopend en gelezen kan worden op een tablet, zoals de iPad, maar ook op een e-reader, smartphone of op uw computer.

Welk formaat e-books verkoopt managementboek?

Managementboek heeft de voorkeur voor en verkoopt voornamelijk e-books met formaat ‘epub met watermerkbeveiliging’. Dit betekent dat de e-books gemarkeerd worden met zichtbare en onzichtbare kenmerken, maar zonder kopieerbeveiliging zijn. Een klantvriendelijke bescherming van copyrights, waardoor u zelf kunt bepalen of u de content op een iPad, smartphone, e-reader of op uw computer bekijkt. Epubs worden gehanteerd als open standaard, zodat ze op meerdere apparaten leesbaar zijn. Daarnaast verkopen wij ook enkele e-books met formaat PDF.

Op welke apparaten kan ik de e-books van managementboek lezen?

U kunt de e-books die u bij Managementboek koopt in principe op elke tablet, pc en e-reader lezen. Getest en geschikt bevonden zijn: iPad, smartphones, pc en e-readers. Let op de Kindle e-reader van Amazon ondersteunt geen epub bestanden. Een e-reader (bijv. van de merken Kobo of Pocketbook) is speciaal bedoeld om e-books op te lezen. Het beeldscherm reflecteert niet en een e-reader is handig om mee te nemen, vanwege zijn kleine formaat.

Hoe kan ik een e-book op mijn ipad of iphone lezen?

Om e-books op uw iPad te lezen dient u een eReader-App te installeren, Apple Books is een aanrader. Installeer Apple Books via de AppStore op uw iPad. Na installatie van Apple Books op uw iPad, kunt u met uw iPad via managementboek.nl een e-book aanschaffen. Zodra de betaling is voldaan, ontvangt u een downloadlink die u kunt terugvinden op uw accountpagina. Nadat u het e-book heeft gedownload, opent deze automatisch in Apple Books en kunt u beginnen met lezen. Voor lezen op de iPhone kunt u dezelfde stappen volgen.

Hoe kan ik een e-book op mijn androidtoestel lezen?

Om e-books op uw Androidtablet of -smartphone te lezen dient u een eReader-App te installeren, Aldiko Book Reader en AlReader zijn aanraders. Installeer de app via de Google Play op uw toestel. Na installatie van de eReader-app op uw toestel, kunt u met via managementboek.nl op het toestel een e-book aanschaffen. Zodra de betaling is voldaan, ontvangt u een downloadlink die u kunt terugvinden op uw accountpagina. Nadat u het e-book heeft gedownload, opent deze automatisch in de geïinstalleerde eReader-App en kunt u beginnen met lezen.

Hoe kan ik een e-book op mijn pc of mac lezen?

Wanneer u een boek op uw PC of MAC wilt lezen heeft u het programma Adobe Digital Editions nodig. U kunt Adobe Digital Editions hier downloaden en installeren op uw computer. Heeft u hulp nodig bij de installatie? Klik hier voor het installatie stappenplan. Wanneer u de genoemde software heeft geïnstalleerd is het mogelijk om een e-book te lezen. U kunt nu via Managementboek een e-book aanschaffen, waarna u een downloadlink ontvangt die u kunt terugvinden op uw accountpagina. Nadat u het e-book heeft gedownload verschijnt deze automatisch in Adobe Digital Editions.

Hoe kan ik een e-book op mijn e-reader zetten?

Aan de e-reader zit een usb-aansluiting. U kunt de e-books van uw computer op de e-reader zetten door deze met de bij de e-reader geleverde kabel met elkaar te verbinden. Een WiFi e-reader maakt gebruik van een draadloze internetverbinding om de e-books direct op uw e-reader te downloaden. Dit kunt u zonder tussenkomst van een computer doen. Een WiFi e-reader kan echter ook via een usb-kabel aan een computer worden gekoppeld. Wanneer u een e-book op uw e-reader wilt zetten heeft u Adobe Digital Editions nodig. U kunt Adobe Digital Editions hier downloaden en installeren op uw computer. Heeft u hulp nodig bij de installatie? Klik hier voor het installatie stappenplan. Wanneer u de genoemde software heeft geïnstalleerd op uw computer is het mogelijk om een e-book te lezen. U kunt nu via managementboek.nl een e-book aanschaffen, waarna u een downloadlink ontvangt die u kunt terugvinden op uw accountpagina. Nadat u het e-book heeft gedownload verschijnt deze automatisch in Adobe Digital Editions. Zodra u de e-reader met de usb-kabel aansluit op uw computer verschijnt een nieuw icoon. U sleept de gekochte boeken naar dit icoon. Het e-book staat nu op uw e-reader. U kunt de e-reader loskoppelen en starten met lezen.

Hoe betaal ik voor een e-book?

De betaling voor uw e-book verloopt op managementboek.nl via iDeal. Ten behoeve van uw administratie zal bij de levering van uw bestelling een factuur worden bijgevoegd. Deze factuur is echter reeds middels iDeal door u voldaan.

Is het mogelijk om een e-book cadeau te doen?

Het is mogelijk om een e-book van Managementboek cadeau te doen. Na betaling ontvangt u van ons een vouchercode. Hiermee kan het gekozen e-book worden gedownload. Weet u nog niet welk e-book u cadeau wilt geven? Maak dan gebruik van onze cadeaubon. Hiermee kan een e-book naar keuze bij Managementboek worden uitgezocht.

Hoe lang blijft de downloadlink voor een e-book werken?

Als u een e-book heeft gekocht ontvangt u een downloadlink die u kunt terugvinden op uw accountpagina. Als u uw e-book eenmaal heeft gedownload blijft de link minimaal een jaar beschikbaar in uw account. U kunt daarmee het e-book onbeperkt downloaden voor eigen gebruik, in tegenstelling tot de e-books die met de gangbare DRM beveiligd zijn, waarbij het aantal downloads doorgaans is beperkt tot 6. Het is overigens altijd handig om een back-up te maken.

Kan ik een e-book retourneren?

Digitale producten, waaronder een e-book, kunt u niet retourneren.

Kan ik een e-book printen?

Dit verschilt per e-book en wordt bepaald door de uitgeverij.

Kan ik e-book ook overzetten naar een ander apparaat?

U kunt een e-book dat u bij Managementboek koopt onbeperkt downloaden voor eigen gebruik en daarmee dus overzetten naar verschillende apparaten. Dit kan echter alleen als het nieuwe apparaat geautoriseerd is met hetzelfde Adobe ID als het oude apparaat. Hiervoor dient u Adobe Digital Editions op het nieuwe apparaat te installeren.

Mag ik een e-book kopiëren of doorsturen?

Het is niet toegestaan e-books te kopiëren of door te sturen aan derden. Om die reden staan in de boeken die u bij Managementboek koopt uw naam, adresgegevens en enkele onzichtbare kenmerken.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden