Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 51% korting
,

Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4

maakt voedingsproducten klantgereed

Gebonden Nederlands 2015 1e druk 9789037222135
Laatste exemplaar! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende dag in huis
20,25
9,95
VOORDEEL - 51% korting

Samenvatting

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.
Voor het profieldeel zijn de leer-werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).

Specificaties

ISBN13:9789037222135
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Druk:1
Verschijningsdatum:9-2-2018
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:
Serie:StruX

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4